Kalendar Biasa / Islamik wall calendar 2017

Kalendar Biasa / Islamik wall calendar 2017

Apa Itu Kalendar Biasa / Islamik 2017? Seperti yang semua orang tahu, kalendar digunakan untuk lihat hari, tarikh dan bulan mengikut tahun. Selain sebagai untuk lihat tarikh, biasanya kalendar (atau calendar) datang bersama dengan tarikh cuti umum dan cuti-cuti khas sebagai rujukan. Sekarang dah nak masuk tahun 2017 jadi memang eloklah kalau nak buat sekarang. Kalendar … Teruskan Bacaan…

Sticker Cermin Kereta

Apa Itu Sticker Cermin Kereta? Sticker cermin kereta ni maksudnya sticker yang biasa orang tampal di cermin depan atau belakang kereta. Ada juga sesetengah orang panggil ‘Cling Window Sticker’. Biasanya jenis sticker ini tidak menggunakan gam sebagai pelekat kerana plastic pada sticker kereta itu sendiri yang akan senang melekat dengan jenis cermin kereta. Ianya mudah … Teruskan Bacaan…

Tips Asas Kira-Kira Produk

Tips Asas Kira-Kira Produk

Dulu-dulu Kiz buat bisnes main hentam je, yelah, mana ada orang nak ajar kira-kira macam ni.. Lepas tu, bila dah tau, tepuk dahi beb Baru tau rupa-rupanya selama ni ingat untung banyak lah sangat, padahal RUGI BESAR… . Tips yang Kiz nak kongsi ni sangat penting tau.. Bukan setakat sangat penting, tapi GILA GILA PENTING! … Teruskan Bacaan…