Banner Bunting Murah

Banner Bunting Murah

Kedai dah deko lawa ni tapi kenapa orang lalu lalang je. Tak singgah masuk pun. Ada kawan tanya, kenapa kedai takda orang datang, agaknya kena sihir ni katanya. Erkkk.. Baru teringat, Dr. Azizan pernah kata guna bunting dan banner dalam marketing. Ohh patut la Dr. Azizan tekankan pentingnya bunting dan banner ni. Tengok kedai sebelah … Teruskan Bacaan…

Kotak Packaging Produk

Kotak Packaging Produk

Seperti yang anda tahu, kos untuk tempahan kotak packaging sememangnya sedikit mahal berbanding sekadar bungkus menggunakan plastik atau paperbag biasa. Anggaran kos untuk tempah kotak packaging biasanya serendah dari RM1.50 hingga RM3.50 untuk jenis biasa dan jika jenis hard cover biasanya RM10 ke atas. Walaupun begitu, anda kena ingat, apabila anda ada kotak packaging sendiri. … Teruskan Bacaan…

Button Badge Murah Printing

Button Badge Murah Printing

Anda pernah tengok tak lencana bulat yang depannya logam,lepas tu belakangnya plastik dan disediakan pin sekali? Haaa,kalau nak tahu itulah yang dipanggil button badge. Jika kita translate ke bahasa mudahnya ianya bermaksud lencana butang. Biasanya button badge ni kita boleh pakai di baju, pinkan di tudung atau pun satu masa dulu button badge ni trending … Teruskan Bacaan…

Paperbag Kertas Print Murah

Paperbag Kertas Print Murah

Paperbag kertas seperti sesuatu benda wajib, sebagai peniaga kita perlukannya untuk beri kepada pelanggan apabila pelanggan beli barang dari kedai atau butik kita. Bayangkan, kalau kita tak ada paperbeg macam mana nak beri produk atau barang kepada pelanggan. Takkan nak bagi plastik pasar malam, macam tak bestkan. Seronok tak kalau ada pelanggan beli produk atau barang … Teruskan Bacaan…

Business Card Murah

Business card ni kan, kadang-kadang kita rasa macam tak penting je. Tapikan bagi Kiz, business card ni adalah salah satu medium low cost marketing yang dapat membantu  untuk memperkenalkan bisnes anda kepada umum. Bayangkan lah,kalau anda dapat undangan ke majlis reunion geng-geng sekolah menengah. Tetiba ada member lama tegur dan bertanya, ” Eh,ko buat apa … Teruskan Bacaan…

Promotion Counter Murah

Anda selalu join Booth atau Pameran? Jika YA, Kiz sangat-sangat sarankan anda tempah Promotion Counter dengan Stickiz. Kerana dalam jualan jenis booth atau pameran, penting untuk booth anda kelihatan cantik dan meriah. Baru orang yang lalu lalang yakin nak singgah booth anda. Promotion counter ini salah satu untuk menarik perhatian pelanggan selain ia comel, promotion … Teruskan Bacaan…

Bagaimana BIG WHY boleh buat anda kuat.

Bagaimana BIG WHY boleh buat anda kuat.

Baru baru ni viral pasal kes seorang ibu yang sanggup panjat bukit broga 7 hari berturut turut mencari anak beliau yang hilang masa panjat bukit broga. Kisah ini sangat menyentuh hati. Bukan kerana 7 hari hilang, Tapi semangat seorang Ibu yang sayangkan anaknya. Dalam rancangan meja bulat sepahtu semalam, Jep tanya kepada si ibu dengan … Teruskan Bacaan…