Paperbag Kertas Print Murah

Paperbag kertas seperti sesuatu benda wajib, sebagai peniaga kita perlukannya untuk beri kepada pelanggan apabila pelanggan beli barang dari kedai atau butik kita. Bayangkan, kalau kita tak ada paperbeg macam mana nak beri produk atau barang kepada pelanggan. Takkan nak bagi plastik pasar malam, macam tak bestkan.

Seronok tak kalau ada pelanggan beli produk atau barang dari kedai kita dan bawa paperbeg bersama di tangan dan rakan yang lain pun nak tahu apa yang dia beli. Paperbeg juga salah satu benda penting untuk marketing, sebab logo dan design yang terletak di paperbeg dapat menarik perhatian pelanggan yang lain.

  

Paperbag Sebagai Branding Bergerak Anda

Kita boleh buat marketing dengan paperbag, contoh apabila pelanggan bawak paperbeg ada nama brand kita itu adalah free marketing, anda tak perlu bayar iklan untuk marketing lagi kan dah jimat kos. Apabila orang nampak brand di paperbeg tersebut orang akan nampak kita ni professional serta kretive kerana mempunyai paperbeg brand sendiri.

Nampak Professional

Setiap kedai atau butik yang mempunyai paperbeg brand sendiri akan nampak professional. Perbezaan mempunyai paperbeg brand sendiri dengan bagi plastik biasa dekat pelanggan seperti di kedai runcit adalah ia tak nampak professional. Beri beg plastik dekat pelanggan tiada beza dengan beli barang di kedai runncit kerana ia mudah di dapati.

Pelanggan Suka Bila Dapat Paperbag

Ada sesetengah pelanggan gemar kumpul paperbeg sebagai koleksi mereka. Seronokkan paperbeg brand kita antara salah satu koleksi mereka. Selain itu, bila beri paperbeg tersebut pelanggan seperti dalam hadiah yang special dari butik atau kedai tersebut.

Di zaman teknologi ini kebiasaannya pelanggan akan upload produk atau barang yang mereka beli. Jika mereka upload paperbeg dari butik atau kedai anda dalam media social pasti ramai akan tanya di mana pelanggan tersebut beli barang atau produk itu, yang pastinya anda akan dapat tempias mereka dan produk anda menjadi viral.

Produk Apa Sesuai Guna Paper bag?

  1. shawl
  2. blouse atau baju kurung
  3. kasut
  4. minyak wangi
  5. barang kecantikan
  6. barang kesihatan

Kenapa Anda Perlu Tempah Flyers dengan Stickiz?

1. Boleh pilih dari 6 saiz yang berbeza

Terdapat pelbagai saiz paperbeg yang sesuai mengikut produk anda. Nak saiz kecik, besar, lebar semua ada hanya di Stickiz. Lepas ini nak cari brand paperbeg sendiri dah tak pening, order je dekat Stickiz mudah dan cepat, harga pun berpatutan mengikut jenis paperbeg.

2. Boleh Pilih Warna Tali yang Berbeza

Keistemewaan dapatkan paperbeg di Stickiz ialah boleh sesuaikan ikut warna tema produk atau design. Contohnya, tema butik warna ungu anda boleh order tali berwarna kuning, kerana warna kuning dan ungu adalah satu gabungan yang sesuai dan ia adalah warna yang mempunyai maksud kemewahan.

3. Design yang professional dengan caj design yang jimat.

Ada ijazah dalam art dan design, bagi mereka yang tiada logo atau design mereka boleh order logo atau design tersebut dengan harga serendah RM50 untuk single side. Caj design yang begitu menjimatkan kerana ia murah. Kalau dah ada design sendiri tiada caj tersembunyi yang di kenakan.

4. Unlimited Edit.

Nak paperbeg brand sendiri dan nak ia kelihatan cantik, anda boleh tengok design yang mereka hasilkan. Kalau tak puas hati team stickiz akan edit sampai anda puas hati tetapi setiap kali edit ambil masa 1 hari bekerja. Setiap design yang mereka buat akan mengikut ciri-ciri kehendak pelanggan dijamin puas hati sehingga mereka hasilkan paperbeg brand anda sendiri.

5. Material Kualiti Paperbag yang kuat

Jika hendak sesuatu produk atau barang pasti kita hendak lihat meterial kualiti sesuatu produk supaya ia tahan lama. Jadi tak payah risau paperbeg terbolos ke atau barang terjatuh dari paperbeg kerana kualitinya sangat tahan dan kuat.

6. Ada Jaminan wang dikembalikan

Untuk pengetahuan anda semua, jika paperbeg yang anda dapat terkoyak atau rosak anda boleh refund. Stickiz akan tanggung risiko kerosakan paperbeg yang anda. Setiap paperbeg yang rosak anda akan dapat yang lain sebagai ganti paperbeg yang rosak.

7. Jika Order Kuantiti Banyak kami boleh hantarkan.

Bagi mereka yang tak sabar nak dapatkan paperbeg brand sendiri dengan segera, anda boleh order lebih dari 5000pcs paperbeg dan pihak stickiz booleh hantarkan terus kepada anda. Senangkan, pantas pula tu tak perlu tunggu abang posmen hantar barang depan rumah kita.

Senarai Harga Paperbag

Berikut senarai harga paperbag custom made. Disarankan untuk terus whatsapp ke 014-9239435 (Shikin) jika kurang faham jadual harga di bawah dan untuk mengelakkan silap faham tentang harga yang diberikan. Sales coordinator Stickiz akan bantu anda membuat tempahan yang betul.

Sila rujuk gambar dibawah untuk jenis dan saiz paperbag.

A) Jenis Material Simili Paper

Jenis material seperti kertas A4 biasa.

B) Jenis Material Art Paper

Jenis material seperti kertas flyers.

 Buat Tempahan Sekarang!

 

 

 

 

ATAU Whatsapp secara manual ke 014-9239435 (Shikin) sekarang

 

P/S : Arahan mudah seterusnya akan diberikan.

Leave a Comment