Promotion Counter Murah

Anda selalu join Booth atau Pameran? Jika YA, Kiz sangat-sangat sarankan anda tempah Promotion Counter dengan Stickiz. Kerana dalam jualan jenis booth atau pameran, penting untuk booth anda kelihatan cantik dan meriah. Baru orang yang lalu lalang yakin nak singgah booth anda.

Promotion counter ini salah satu untuk menarik perhatian pelanggan selain ia comel, promotion counter ini juga adalah salah satu untuk orang mengenal produk kita dengan design yang cantik serta booth yang menarik. Jadi, anda semua tak perlu angkut meja untuk buka kaunter kerana booth ini memudahkan kita buka kaunter.

5 Kelebihan Promotion Counter dari Stickiz.

1. Senang pasang, senang lipat.

Pernah tak anda semua tengok orang buka kaunter dengan booth yang siap dengan design dan logo syarikat? kalau anda tak pernah tengok promotion counter boleh tengok video ini, memang senang nak guna dan memudahkan kerja apabila selesai lakukan sesuatu kerja.

Promotion counter ini boleh di lipat serta mudah di simpan. Senang cerita time guna boleh pasang time tak guna boleh lipat dengan kemas kalau nak masukkan dekat kereta pun tak leceh.

2. Design Professional

Bagi mereka yang tak ada logo atau idea nak design dekat promotion counter boleh je bagi tau ciri-ciri yang anda hendak mengikut cita rasa pelanggan. Stickiz akan designkan mengikut apa yang anda request. Designer ada degree in art and design gerenti lawa kalau mereka yang design.

Bila booth lawa baru ramai orang tertarik dan berminat nak datang. Logo juga memainkan peranan penting untuk orang datang ke booth kita, jika anda buka booth dan orang dah kenal logo mereka akan terus ke booth kita.

3. Team Stickiz akan tampalkan sticker siap-siap

Tak tahu tampal sticker dekat booth? anda tak perlu risau dengan masalah ini. team stickiz akan bantu tampalkan sticker siap-siap untuk anda. Jadi masalah tampal senget ke atau terkedut ke dekat promotion counter pun hilang. Team stickiz sangat prihatin anda tak perlu risau untuk order promotion counter dengan mereka.

Promotion counter sangat sensitive sebab permukaannya melenkung susah nak tampal, tapi disebab keprihatinan team stickiz tak payah risau lagi. Nak tahu apa yang menarik sticker ini tahan air, bestkan dapat produk yang tahan air tak perlu beli banyak-banyak promotion counter.

4. Bahagian dalam Promotion Counter ada ruang untuk letak barang

Apa yang menariknya promotion counter ini ada ruang untuk letak barang di bahagian dalam ada ruang jadi anda boleh letak stok. Selain itu, boleh letak handbag atau duit baru rasa selamat sikit. Bila waktu kemuncak atau masa cuti pasti ramai orang datang ke booth nak tengok apa yang kita jual masa itulah kita busy nak layan pelanggan nak bagi duit baki jadi itulah kegunaan ruang untuk letak barang, takdelah sikit-sikit buka beg.

5. Tak Sampai 1 Minggu dah siap

Jangan tunggu lagi, bagi mereka yang nak berniaga secara offline wajib ada promotion counter senang nak buka booth. Tak lama pun siap promotion counter ini lepas anda confirm nak order proses untuk siap tak sampai seminggu, pantas tak? ia ambil masa seawal 4 hari bekerja. Kalau order minggu ini, minggu depan anda dah boleh buka booth, senangkan nak buka booth kalau dah ada promotion counter.

 

Contoh Promotion Counter.

 

 

Harga Promotion Counter

Info Ringkas

Size : 74 inci (tinggi) x 30 inci (lebar)
Berat : 7 KG

Harga Promotion Counter

Caj Design – PERCUMA
Postage Semenanjung – RM45 / set

Buat Tempahan Promotion Counter Sekarang!

 

 

 

 

ATAU Whatsapp secara manual ke 014-9239435 (Shikin) sekarang

 

P/S : Arahan mudah seterusnya akan diberikan.

Leave a Comment