5 Tips Kekal Fokus & Produktif

5 Tips Kekal Fokus & Produktif

Ingat tak baru-baru ni Kiz ada kata nak kongsi pasal cara untuk fokus buat kerja? Siapa yang komen hari tu tak baca siap ye kena rotan. hihi gurau je. Ok jom jangan buang masa, Kiz pun ada banyak kerja nak kena Fokus buat ni.. Sebelum tu, Kiz nak tegaskan, siapa yang dah baca tips ni … Teruskan Bacaan…

Servis Graphic Design

Cari servis design yang cantik dan pantas? Jika Ya, anda berada di tempat yang betul. Selain printing, Stickiz juga menyediakan servis design untuk hampir semua jenis grafik design yang anda mahu seperti logo, sticker, flyers, business card, brochure, packaging, letterhead, fb cover timeline, iklan fb dan macam-macam lagi. Ramai yang boleh buat grafik design tetapi … Teruskan Bacaan…