Tips Mula Bisnes 1 – Tips Pilih Produk

Tips Mula Bisnes 1 – Tips Pilih Produk

Siapa-siapa yang baru nak mula bisnes mesti pening tercari-cari nak jual produk apa.. Tak tau nak mula dari mana betul tak? Dulu Kiz pun sama je jugak, pening tak tau nak jual produk apa.. Lepas tu main hentam kromo je try produk ni produk tu..Lepas tu mula lah fenomena produk ‘menyorok’ bawah katil… ades Ok … Teruskan Bacaan…

Bisnes Tuan Ihsan Episod 1 – Prinsip Mula Bisnes

Hai! Aku lah Tuan Ihsan tu. Kalau tak dapat nak bayangkan macam mana orang nya, bayangkan muka aku ni macam Aaron Aziz je (hohoho). Tapi takpelah, aku try lah lukis muka aku yang sebenar, baru senang sikit korang nak bayangkan muka aku yang hensem ni. Tapi korang jangan tersilap, kalau yang drama tv isteri tuan … Teruskan Bacaan…

Kalendar Biasa / Islamik wall calendar 2017

Kalendar Biasa / Islamik wall calendar 2017

Apa Itu Kalendar Biasa / Islamik 2017? Seperti yang semua orang tahu, kalendar digunakan untuk lihat hari, tarikh dan bulan mengikut tahun. Selain sebagai untuk lihat tarikh, biasanya kalendar (atau calendar) datang bersama dengan tarikh cuti umum dan cuti-cuti khas sebagai rujukan. Sekarang dah nak masuk tahun 2017 jadi memang eloklah kalau nak buat sekarang. Kalendar … Teruskan Bacaan…

Sticker Cermin Kereta

Apa Itu Sticker Cermin Kereta? Sticker cermin kereta ni maksudnya sticker yang biasa orang tampal di cermin depan atau belakang kereta. Ada juga sesetengah orang panggil ‘Cling Window Sticker’. Biasanya jenis sticker ini tidak menggunakan gam sebagai pelekat kerana plastic pada sticker kereta itu sendiri yang akan senang melekat dengan jenis cermin kereta. Ianya mudah … Teruskan Bacaan…

Tips Asas Kira-Kira Produk

Tips Asas Kira-Kira Produk

Dulu-dulu Kiz buat bisnes main hentam je, yelah, mana ada orang nak ajar kira-kira macam ni.. Lepas tu, bila dah tau, tepuk dahi beb Baru tau rupa-rupanya selama ni ingat untung banyak lah sangat, padahal RUGI BESAR… . Tips yang Kiz nak kongsi ni sangat penting tau.. Bukan setakat sangat penting, tapi GILA GILA PENTING! … Teruskan Bacaan…

Tips : Teknik naikkan likers fb page anda tanpa guna fb ads

Tips : Teknik naikkan likers fb page anda tanpa guna fb ads

Aik yeke? Bukan nak naikkan like mesti guna fb ads ke? Haa! Anda SILAP BESAR dah ni.. Ada jugak teknik yang anda boleh gunakan untuk naikkan like di page tanpa perlu guna fb ads lansung tau.. Teruskan baca ye… Sebelum tu, tips yg bakal Kiz nak Share Sekarang kat anda ni KHAS untuk bisnes makanan … Teruskan Bacaan…