Cara Order

Di Stickiz, kami memberikan anda pengalaman paling mudah dengan pengurusan order kami yang sistematik. Anda akan merasai pengalaman yang berbeza sekali.


Langkah 1 : Lihat Senarai Harga

Jika anda perasan, di bahagian atas dan tepi website kami, terdapat senarai harga bagi setiap tempahan yang anda mahukan.

Jika ada produk atau saiz yang tidak menepati ciri-ciri yang anda mahu, anda boleh Whatsapp kami di 014-923 9435 dan kami akan berikan senarai harga.


Langkah 2 : Buat Tempahan

Selepas anda telah membuat keputusan, anda boleh lah hubungi kami untuk membuat tempahan atau sebarang pertanyaan.

Anda hanya perlu nyatakan :
– Jenis tempahan / produk (contoh, sticker mirrorkote)
– Kuantiti
– Saiz


Langkah 3 : Kami akan hubungi anda

Sales Coordinator Stickiz yang mesra akan membalas tempahan atau pertanyaan anda. Kami akan ‘guide’ anda untuk setiap proses sehingga lah tempahan anda siap untuk diambil atau di pos ke alamat anda.

Anda mungkin membayangkan proses tempahan yang sukar, serta pelbagai hidden charges yang pelik-pelik TETAPI anda tidak perlu risau..

Di Stickiz, setiap caj akan dinyatakan dari awal lagi iaitu sebelum anda membuat bayaran lagi seperti postage dan caj design (jika mahu design custom)


Selain itu, berikut kelebihan yang anda bakal dapat di Stickiz :

  • Design PERCUMA (jika pilih dari template).
  • Proses Design yang mudah dan pantas.
  • Proses Printing yang sangat pantas
  • Jaminan wang dikembalikan 100% jika ada kesilapan dari pihak kami ataupun anda dapati kualiti tidak menepati apa yang anda harapkan.
  • Harga yang sangat berbaloi