5 Tips Kekal Fokus & Produktif

5 Tips Kekal Fokus & Produktif

Ingat tak baru-baru ni Kiz ada kata nak kongsi pasal cara untuk fokus buat kerja? Siapa yang komen hari tu tak baca siap ye kena rotan. hihi gurau je. Ok jom jangan buang masa, Kiz pun ada banyak kerja nak kena Fokus buat ni.. Sebelum tu, Kiz nak tegaskan, siapa yang dah baca tips ni … Teruskan Bacaan…

Tips Mula Bisnes 1 – Tips Pilih Produk

Tips Mula Bisnes 1 – Tips Pilih Produk

Siapa-siapa yang baru nak mula bisnes mesti pening tercari-cari nak jual produk apa.. Tak tau nak mula dari mana betul tak? Dulu Kiz pun sama je jugak, pening tak tau nak jual produk apa.. Lepas tu main hentam kromo je try produk ni produk tu..Lepas tu mula lah fenomena produk ‘menyorok’ bawah katil… ades Ok … Teruskan Bacaan…

Tips Asas Kira-Kira Produk

Tips Asas Kira-Kira Produk

Dulu-dulu Kiz buat bisnes main hentam je, yelah, mana ada orang nak ajar kira-kira macam ni.. Lepas tu, bila dah tau, tepuk dahi beb Baru tau rupa-rupanya selama ni ingat untung banyak lah sangat, padahal RUGI BESAR… . Tips yang Kiz nak kongsi ni sangat penting tau.. Bukan setakat sangat penting, tapi GILA GILA PENTING! … Teruskan Bacaan…

Tips : Teknik naikkan likers fb page anda tanpa guna fb ads

Tips : Teknik naikkan likers fb page anda tanpa guna fb ads

Aik yeke? Bukan nak naikkan like mesti guna fb ads ke? Haa! Anda SILAP BESAR dah ni.. Ada jugak teknik yang anda boleh gunakan untuk naikkan like di page tanpa perlu guna fb ads lansung tau.. Teruskan baca ye… Sebelum tu, tips yg bakal Kiz nak Share Sekarang kat anda ni KHAS untuk bisnes makanan … Teruskan Bacaan…