Himpunan Testimoni

Berikut Himpunan testimoni sebenar daripada pelanggan kami di Stickiz. Jangan lupa bagi testimoni anda pula kepada kami bila siap tempahan nanti ye..

Testimoni-sticker-murah-1
Testimoni 1 – “Cantik n amat berpuas hati”

 

testimoni-sticker-2
Testimoni 2 – “Bagus u all punya system ni, murah, Cepat, Freindly. Ade yg sy pergi, dala mahal, layan macam nak tak nak je………….”

 

testimoni-sticker-3
Testimoni 3 – Terima kasih sangat. Happy!!! Excellent job. Cantik sangat

 

testimoni-sticker-murah-4
Testimoni 4 – “Salam, Sticker dh sampai. Terima Kasih. Cantik sgt2! Tq tq tq”

 

testimoni-sticker-murah-5
Testimoni 5 – “Thankx.. brg dh sampai. Suke gile ngn services.. Cpt..”

 

sticker-murah-6
Testimoni 6
testimoni-sticker-murah-7
Testimoni 7 – Dah dapat da.. baru sempat pergi pos laju ambil. Sgt puas hati. Boleh order lagi lain kali. Kipidap! #broskitchenmy

 

testimoni-sticker-murah-8
Stickiz perkhidmatan Sticker terbaik. Sy memang suggest la kat hangpa.. Sy memang berpuas hati

 

testimoni-sticker-murah-9
Stickiz! Tq so much.. really like it.. Good Job

 

testimoni-sticker-murahh-1
Stickerz menipu? Ingatkan cantik sahaja tapi warna menyerlah sangat. Tq stickerz kemas sangat produk saya dengan baju baru. Nak order lagi. Baca sampai habis yer.. hehe

 

sticker-6
Tq Stickiz.. Sticker untuk #pembekalMaduTualangMalaysia sangat berpuashati.. TQ #AishahNiehus for the recommendation

 

testimoni-sticker-murah-11
Thank you very much.. Fast service n efficient.. Puas hati sangat2.. sticker pun cantik

 

testimoni-sticker-murah-12
Terima kasih diucapkan kepada pihak Stickiz.. Sticker dah dapat, disertakan dengan free gift lagi.. Kualiti sticker memuaskan.. Terima kasih dari kami, Hayyanarz Bakery. …

 

testimoni-sticker-murah-13
Alhamdulillah.. Parcel dah sampai dengan selamatnya. Terima Kasih..